Uit de oude stal

Foto's manege          

 

Foto's van vroeger wie vind ze niet leuk. Mooie herinneringen van gebeurtenissen of van natuurlijk lievelings pony's en paarden.

Ze komen weer boven hier uit de oude stal. Mocht je nog een mooie foto hebben van vroeger? mail heb dan maar door naar
 
Manegemolenzicht@zonnet.nl
 
 
.    Carolien ook wel bekend als Carolien Bruin. Deze topper heeft wel wat jaren manege werk gedaan, in het begin van haar manege Loopbaan was ze pijlsnel en durfde er maar weinig ruiters haar te temmen.
Maar door de jaren heen werd ze makkelijker en ook voor de aller kleinste ruitertjes een geweldenaar. 
Alleen in het opzadelen daarin was niet makkelijk daar had ze een hekel aan. maar rijden deed ze maar al te graag,springen dressuurproef bosrit ze vond het allemaal leuk. Uiteindelijk was het de beste leerpony die je maar kon hebben. 
 
 
 
 
Hier hebben we nog een Carolien alleen is het nu en een paard en een schimmel. Ze waren toen tegelijk op de manege dus om verwarring te voorkomen was dit dus Carolien White of Carolien Wit. Het was een groot lief paard dat al op leeftijd was toen we hem kochten. Heeft uiteindelijk nog een aantal jaren meegedaan en is weer als privepaard verkocht
 
 
Dit is Evelien een pony met karakter, kon goed springen en ze ging een tandje harder als er een proefje moest gelopen worden.
Maar kon ook de kantjes ervan aflopen als ze geen zin had. Lang manege werk gedaan en verschillende verzorgers gehad.